Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mina tecken på uppvaknande

Symptom som jag hade från det jag började vakna och som jag fick nya längst vägen och händelser som ledde mig framåt.

Jag började få väldigt svårt att sova jag kunde lägga mig kl 22 och somna men bara för att vakna upp kl 1-4 den tiden satt jag uppe, inte varje natt men det vart mer en regel en ett undantag.
Det här pågick under hela våren.
Det gick bara inte att sova. Och då hade jag ändå tagit tabletter för att kunna sova.
Utslag runt min mun som var fruktansvärda. De blossade upp och vart knallrött och det spelade ingen roll vad jag gjorde, de här kom och gick under hela våren.
Illamående som kom plötsligt och fruktansvärt yr i huvudet.
Ringningar i öronen, jag förstod inte varför ingen annan hörde, ibland trodde jag att jag hade fått tinnitus.
Jag var fruktansvärt arg hela tiden, om jag inte grät för det kom plötsligt oxå utan att jag förstod varför.
Jag åt väldigt mycket skräpmat under november – februari stoppade i mig allt jag fick framför ögonen, oavsett om jag var mätt.

Jag gick upp ganska mycket i vikt och tyckte det faktiskt att det inte spelade någon roll. Och jag tränade ingenting under den här tiden. Men i slutet på februari började jag träna intensivt 3-4 dagar i veckan började tänka på vad jag åt.

Och här började allting smaka väldigt salt. Eller för sött. Jag tyckte att kött var smaklöst och slutade med det utan att vara medveten. Det kändes som jag behövde komma i en ny kropp.

Jag hade ångest i nästan 1 år innan den slutade aldrig vare sig jag sov eller var vaken. Jag vaknade med den och la mig med den. Ångesten vart en del av mitt liv och jag vande mig att ha den. Nu har jag ingen ångest alls.
Synen försämrades och jag fick dimsyn allt vart väldigt otydligt för att jag senare skulle se färger runt saker och energin som kom från ett träd.
När folk pratade tyckte jag de skrek, och jag kunde urskilja djur i naturen när jag bara satt och lyssnade.
Jag kunde frysa jättemycket för att en stund svettas som en galning.
Jag hade en otrolig sexlust och det är ju mysigt men det var precis hela tiden.
Jag gick i konstanta tankar att är det bara det här? Vad finns det då för ide? Jag funderade på hela min existens och meningen med livet.
Jag kände att något var på gång hela tiden men visste inte vad det var.
Jag ringde till läkare för att boka tid då alla tecken visade på att jag skulle ha hamnat i klimakteriet. Men nu vet jag att där är jag inte.

Det värkte i en fot, samma tid varje kväll det ilade i hela foten och kom lika snabbt som det slutade.
Jag drog mig undan mer och mer och började sätta ner foten. Innan var jag tyst när jag kände mig kränkt nu kunde jag inte längre vara tyst. Folk började känna att jag bet ifrån och detta kom successivt. Innan hade jag alltid blivit tyst och tagit på mig skulden om det blev osämja men nu gick jag bara vägrade att man behandlade mig utan respekt.

Efter min son hade gått över

Det började bränna under mina fötter, en smärta som var hemsk, jag fick sätta fötterna i iskallt vatten flera gånger i timmen det brände något otroligt.
Jag hade en hemsk halsbränna som jag haft i flera år och även om jag hade medicin för det så hjälpte det inte alltid. Och harklingar det lossnade efter lång tid när jag började prata om mitt innersta.

Elektriciteten runt mig började strula rejält, min mobil la av och wifi hemma slutade bara fungera, det skulle väl inte varit så konstigt om det inte var så för att min mans telefon fungerade ända tills han kom hem och var i närheten av mig då slutade den fungera. Likadant med min dotters.

Och dator, netflix la av hela tiden. Tillslut så fick vi nya saker men dessa krånglade också. Nu kan min man se på netflix men så kommer jag in då stannar det, jag brukar fråga om det inte fungerar då blir svaret att det fungerade till jag kom.
Elen som är hos mig just nu vill inte heller när jag sitter framför datorn så slutar den ibland fungera, fastnar eller bara hoppar. Det sker också bara för mig, men har börjat för min dotter ibland.
När min son hade gått över så kunde jag inte äta, och när jag började smakade allt metall, så som jag berättade tidigare ledde det här fram till att jag vart vegan.

Jag har fått diagnosen fibromyalgi för flera år sedan, Genom åren har jag ätit mycket starka opiater, jag har haft morfinplåster och ätit mediciner för att kunna sova och tro mig de kunde ha fått en elefant att sova en vecka. Nu sover jag jättegott utan någonting alls. Jag fick också lugnande tabletter efter att min son gått över. Under dessa 5 veckor slutade jag med en efter en, jag började prata med mina smärtor om de kom och idag äter jag ingenting alls. Men det här fick jag hjälp att förstå och när jag skrivit om det så kommer det bli förståeligt.
Jag kan få ont men då tar jag det lugnt och försöker reda ut det vad beror det på att just att det gör ont där?
Folk började tycka jag såg yngre ut en vad jag var och ibland kände jag inte igen mig själv. Det var som 10 år lyftes av från mitt ansikte.

Tiden gick och går otroligt fort, 24 tim/dygn är för lite.
Jag började meditera, lyssna på healing började rensa mina chakran, Mitt kronchakrat började göra ont och sedan började det bränna och trycka i tredje ögat.

Jag började förlåta gammalt, och saker som jag trodde var borta för länge sedan dök upp igen. Jag gjorde slut med människor i min omgivning som jag var klar med men förlät med kärlek och ljus. Jag har ju alltid varit annorlunda men nu kändes det ändå mer att det var så, men någonstans var det helt ok.

När jag sökte på internet så kom jag in på sidor som ledde mig vidare, nu när jag är här så ser jag att ett par av dessa sidor hade jag varit inne på lång tid innan mitt uppvaknande. Men det började komma in människor i mitt liv med mer kunskap en vad jag hade, människor som blev lärare och några av dem har jag en stark samhörighet med.

Jag lämnar lite av detta för att berätta i nästa inlägg om vad som hände efter dessa veckor och hur fullständigt övertygad jag är att jag är ett med universum och ett med allt som finns både som vi kan se eller det som är osynligt för blotta ögat. Och hur jag hittade tillbaka till min gudstro tron på något mycket större en mig själv. Men glöm religion för det handlar det inte om.

Kärlek och ljus ❤❤❤??❤❤❤

1 comment / Add your comment below

  1. Hej. Nu har det gått en tid sedan du skrev detta men provar ändå. Jag har precis börjat förstå att livet inte är som jag tidigare trott och tror jag har hittat en väg att följa. Har haft en del för mig annorlunda upplevelser och är mer i kontakt med mig själv och en högre aspekt av mig. Har nog alltid varit en sökare men också haft mycket tvivel. Jag ser mer klart på företeelser och kan avstå från sånt som gör mig svag. Jag ser saker i naturen som jag inte tidigare har gjort som glimrande dagg i gräset i olika färger andra fascinerande saker och jag upplever lyckorus men också förtvivlan och stor ensamhet. Jag har precis som du skrev haft svårt att sova en tid, jag har värmepåslag och har heta händer och fötter och en del värk. Jag kan dock få värken att försvinna bara genom att uppmärksamma den. Men jag vet också att jag befinner mig i klimakteriet och har därför åter börjat tvivla på mina upplevelser. Har du några råd om hur jag ska tänka kring detta? Jag vill ju fortsätta mitt andliga sökande men utan tvivel. Tacksam för återkoppling från dig eller någon annan som har tankar om detta.
    Ika 🌺🌼💮

Lämna ett svar

Till startsidan