Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ljusbärare

Hur jag vet att jag är ljusbärare går inte att svara på jag bara vet.

Jag visste det från första stund när allt började. Det var en känsla när jag började att meditera, som fyllde mig med vitt ljus. Under meditationen ser jag med mitt inre öga hur jag fylls på och hur det expanderar ut, i alla mina ljuskroppar och energifält.

Jag jobbar ständigt med att skicka ut ljus och kärlek, i alla möten med människor jag träffar.  Vi kan se när en människa har börjat öppna upp sig och när det finns saker som dessa letar efter.  Vi känner igen ditt ljus när vi träffar dig.

Jag är med i en grupp som en dag i veckan länkar samman för att skicka ut ljus. Det kommer uppifrån ända från källan, ner genom vårt solsystem och in i alla mina chakran. Jag fyller mig själv och expanderar ut det, så att världen fylls på. För att fler av oss ska öppna upp. Mitt inre öga under en sådan meditation, ser hur det är så vitt ljus i hela det rum jag står.

Jag blir som en glödlampa med alldeles vitt ljus, det blir varmt och skönt. Och jag känner alltid hur min son står och håller mig med en arm runt min rygg. Jag känner änglarnas konturer i rummet där jag står. Och det blir ett sådant totalt lugn i mig. Jag får in hur de talar till mig och talar om jag behöver skicka det extra till någon i min omgivning. Även om jag inte har närvaro av de andra ljusbärarna så känner jag länken mellan oss och hur vi tar varandras händer. Mina armar lyfter sig utan motstånd och utan att jag gör något.

Det är svårt att stå still när det pågår för det kommer så starkt uppifrån, energin gör att jag behöver stå stadigt, och att jag behöver känna mig omgiven av änglarna så att de kan ta emot mig om jag tappar fokus.

Tårar trillar långsamt ner från mina ögon, varma tårar av den kärlek jag känner till mig och i från mig. Jag gör ingen skillnad vart det går, det gör ingen av oss. Vi gör det här av ren kärlek för att hjälpa till i andra människors uppvaknande. Efteråt är jag fullständigt full av kärlek och ljus.

Jag håller ibland i en kristall det ökar på ljuset och blir ännu kraftigare.

När jag var i en meditation fick jag reda på att jag alltid har varit en ljusbärare men även en verkat som balans pelare. Jag har sett mig själv när jag verkade i Lemurien och hur mina systrar och bröder hjälptes åt. Jag har sett hur balanserat allt var och hur varje människa lös upp var de en gick.

Jag har känt kärlek som är så villkorslös och som nu är en del av mig. Den är din också, du kommer också komma dit. De ljusbärarna som vaknat först som jobbar så mycket är så trötta men de fortsätter. Dessa vaknade först för det var bestämt så. Nu vaknar 3 vågen av ljusarbetare och vi är alla lika mycket värda.

Vi kan precis samma saker men behöver komma ihåg det. Varje dag så vaknar människor utan att veta vad det är som händer. Är du en av dem? Om du läser det här är jag övertygad om att du är på väg att vakna.

Be om dina änglars hjälp, din guide och universum. De finns där och bara väntar på höra ifrån dig.

Kärlek och ljus ???❤❤???

 

Lämna ett svar

Till startsidan