Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kärlek

 

Efter jag hade haft mitt möte med Angela första gången så vilade jag i det. Jag kände så vad som hade hänt, men visste inte riktigt vad som skulle hända härnäst. Jag hade extremt svårt att meditera, jag kunde inte sitta eller ligga ner utan att det kliade i hela kroppen.

Det tog en vecka innan jag fick ro i armar och ben. Jag började konstigt nog skaka i kroppen under meditation, armar flög hit och dit och jag undrade så var det berodde på. Kunde det vara så att jag inte var jordad ordentligt? Men det var jag ju. jag sökte efter svar och kom med hjälp fram till att det kunde vara så att mina änglar hjälpte till att fördela energin så att den kom ut i min kropp. Tro mig att ligga och vifta på armar och ben och veta att det inte är du själv som gör det är en väldigt konstigt. När jag mediterar nu så känner jag i mina händer  hur jag bildar ljusbollar som jag skickar ut.

Det hände någonting i hela mitt system, jag fick ett lugn i mig för det hade gått extremt fort innan.

Jag ville veta allt om mina tidigare liv och vad jag behövde reda ut i detta. Nu vet jag att det inte behövs. Vi gör det omedvetet kroppen rensar ut med smärtor och med andra symtomer. Jag har dessutom varit här i 87 liv med min son så det får räcka, jag behöver inte veta vad allt handlar om.

Men nu förstod jag helheten och hade en total bild av vem jag är. Jag har träffat mitt första barn som var syskon med min son när jag levde i Lemurien.  Hon levde så nära utan att jag visste vem hon var. Nu vet jag och det är sådan kärlek i varje möte med henne. Att se en fullvuxen kvinna träda in i ett barns kropp mitt framför mina ögon och jag bara vet att hon är mitt barn, är så fantastiskt. Jag har fått tillbaka hela mitt Gudstro och mitt Kristus ljus. Och det är fantastiskt att vara här.

Hela mitt liv har förändrats. Tänk dig själv att vakna varje morgon och den är fantastisk. Jag gråter när jag saknar min son, då står han bredvid och säger lugnt att det är ok. Jag gråter när jag ser min dotter och hur mycket jag älskar henne. Det är varma tårar som trillar ner och det är lycka. Det är ljust i allt mörker. Man saknar någon som gått hela tiden, och det kommer jag göra tills vi är tillsammans igen.

Efter vårat möte och när jag fått nya koder, så började mitt tänk förändras. Jag började se mitt liv på ett positivt sätt så att jag mötte varje dag med glädje i allt mörker vart det då ljust istället. Jag har en närvaro i min kropp, Jeanerie som alltid har varit, är mitt högre jag min själ. Och hon påminner mig när jag tappar bort mig. Jag är Susanna är mitt kom ihåg att jag ska in och leva i mitt hjärta. Idag när allt ska gå så fort så har mitt liv stannat upp fast det går framåt. Jag litar på att universum ger mig det jag behöver.

Jag har med egna ögon sett hur affirmationer fungerar och hur det fungerar när du står i ditt ljus. Jag har med egna ögon sett vad som händer när jag får ett varsel och vet att jag måste stanna upp varje gång för att ta reda på vilken väg jag ska gå för att komma rätt . Jag möter hela tiden människor som skickas emot mig för att leda mig rätt. Vi är små grupper som hittar varandra och som bara vet att vi hör ihop.

Har du någon gång tittat in i främmande ögon och bara vetat att du älskar den som står framför dig. Det hände mig idag. Och jag sa det högt för att det var så rätt. Och jag vet att det finns en anledning till att vi kom in i varandras liv. Tiden kommer visa det.

All den kärlek som bara kommer och hela ditt hjärta exponerar och blir så stort och så fyllt med den vackraste kärleken du kan tänka dig. Den kommer ifrån dig själv. Och ifrån dina änglar och ifrån din själsfamilj som du har på den här sidan och den andra. Den kärleken är så stor och den tar aldrig slut.

Den kärleken kommer komma till oss alla när vi öppnar upp oss för möjligheten och du kommer för alltid känna dig trygg  och omhändertagen.

Kärlek och ljus ??❤❤??

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan