Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tillit

 

Människor försvinner runt omkring när du förändras. Det sker med automatik. I början tycker de att det är skönt att du reser dig. Det blir jobbigt att se en ledsen människa i ögonen, när det enda du ser är gråt.

Jag kunde inte röra mig när min son gick över, jag pendlade mellan att sitta inne, gå ut en stund eller åka till havet. Men jag åkte med samma människor hela tiden. Att gå och handla eller bara ta en promenad skapade sådan ångest i mig att jag bara ramlade ihop. Jag kunde inte laga mat, och hade problem med att duscha. Min dotter såg till att jag fick i mig och tvingade mig in i duschen.

Jag fick så många sms från människor som beklagade min sorg. Men jag förstod inte riktigt vad det betydde? Eller när någon bara sa, jag förstår. Då ville jag skrika, hur kan man förstå det som inte går att förstå?  Jag insåg ganska snabbt att vi pratar inte om sorg längre i vårt samhälle. Vi vet att alla går över när kroppen inte går, men vi pratar inte om det. Vi låtsas om att det inte finns, blockerar det helt. Men jag lever i det.

Jag förstår nu att vi helt enkelt inte vet hur vi ska bete oss. Många tror att när vi haft begravningen så är vi glada igen. Men det finns ett liv före och ett efter. Jag kommer aldrig mer vara den Susanna som jag var innan min son gick. Jag är en ny, och helt klart uppgraderad Susanna. Minnet av hur jag var tidigare har bleknat hos mig. Men sitter kvar i människor som jag tillbringat hela mitt liv med, och vänner som jag skaffat mig genom åren. Det är svårt för dem att veta hur de ska vara när jag är med, och vad de ska säga.

När du ändrar din personlighet så mycket att folk inte vet vad de ska säga, så ligger de hos dem inte hos dig. Du kan bara stå i din sanning. Jag säger när folk frågar vad som har hänt, min son har gått till andra sidan. Jag ser hur obekvämt det är. Men det är inte min sak att göra det bekvämt för andra i min sorg. Jag har varit bedövad över att han är där han är. Men jag ler för att jag vet att han jobbar så mycket med att mänskligheten ska vakna. När man frågar mig hur många barn jag har säger jag fyra, tre jordbarn och ett änglabarn.

För även om min son varit min make, min far, och min bror, så var han i detta livet min son. Och det är den sonen jag sörjer. Men jag sörjer också att jag äntligen vaknat och kan se alla inkarnationer som vi gjort tillsammans och när vi förlorat varandra tidigare. Gånger när jag faktiskt gått före honom eller när jag har blivit ensam för han har gått. Hur jag klarade detta då. Det var det minnet av att inte ha klarat det vid ett tidigare tillfälle som gjorde att jag säkert visste att den här gången skulle vi tillsammans klara det.

Jag härifrån och han därifrån där han är nu. Jag har fått hjälp av min Kimmen att förstå att jag äger en otrolig styrka och när du ser mig så är det kraften därifrån du ser. Du ser att jag är trygg för att min son gett mig den tryggheten att förstå att vi är eviga och att det här är en del i vårat lärande.

Jag förstår varför det var så viktigt för mig att få det här budskapet för så många år sedan, det var ett sätt att förbereda mig. Men riktigt förberedd var jag aldrig. Min son har inte sagt det men jag har en känsla av att han har kommit ihåg så mycket mer medans han var kvar här, och han kämpade otroligt med sin kärlek till mig. För han visste också att han skulle gå, men hur säger man det till den största kärleken i sitt liv?

Det är den kärleken som växer i mig, den som han skickar till mig ifrån där han är, som jag känner kommer ifrån universum, Gud och mina änglar. Men även kärlek som kommer från min själsfamilj och mina föräldrar uti i universum. Mina föräldrar som jag en gång kom ifrån som har givit mig allt jag är idag. Jag försöker just nu hitta dem i mina meditationer. Försöker hitta min urmoder och få ett namn, få en kunskap om vad hon har givit mig för gåvor att ta med mig i detta liv, nu när jag vaknar. Jag får ibland information som kommer ifrån andra. Mästare som jobbar från andra sidan kommer och berättar för mig att jag gör rätt och att jag gör det jag ska. Budskap som kommer i ljuset med ren kärlek. På ett språk som jag knappt kan tala själv. Men översätter utan att förstå hur. Det är meningar som kommer som jag vet att jag aldrig skulle säga själv, därför vet jag att de är de renaste och kärleksfullaste gåvan jag kan få.

Jag har fått sådan oerhört stor hjälp och jag är så tacksam för det. Det här är min sanning och mitt uppvaknande. Man kan aldrig jämföra sig med andra, vi gör olika resor och tar oss fram på olika sätt. Det som är viktigt att komma ihåg är att inte döma någon. Inte tala om vad som är rätt eller fel, det är din sanning som är den viktigaste. Det pågår inne i oss hela tiden, det växer.  Vi behöver förstå att vi är oändliga och att vi är fantastiska ljusvarelser. Och att vi är sammanlänkade på ett sätt som vi nu separeras ifrån.  Några utav oss alla miljarder människor som går på jorden i detta nu, kommer vara kvar i den värld vi lever i.  För att de har valt det och behöver ha erfarenheter som gör att de kommer vidare sen. Några utav oss har valt att vakna nu när vi gick ner, och vi kommer höja oss själva och börja leva helt annorlunda en det liv vi tidigare gjort. Vi kommer leva mer i kärlek till andra och oss själva. Världen är på väg att ändra sig. Om du som läser det här visste hur mycket hjälp som ligger utanför i universum och ser oss hela tiden.

Tillit är nyckeln till att hitta rätt.

Kärlek och ljus ???❤❤?

 

Lämna ett svar

Till startsidan