Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Älska dig själv

 

Man måste få bestämma själv, det finns ingen annan i hela världen som vet bättre än du. I början när jag vaknade ville jag veta allt vad var min livsuppgift? Varför är jag här?

Det kom inte på en gång det tog tid. Den första tiden var jag tvungen att hålla i mig och smälta det nya som jag gjort med både Zoe och Angela. Det var ingen mening med att försöka skynda det. Man läser så otroligt mycket på nätet och blir alldeles matt när man ser hur långt en del har kommit. Men tänk då på att deras uppvaknande har pågått en längre tid. Man får inte börja jämföra sig med hur långt en del har kommit att de kan kanalisera in så mycket mer, pratar med änglar och guider och själv står man där och faktiskt inte vet hur man gör. Dessutom så ska vi hinna med det liv som vi har med jobb, barn och familj.

Då är det bara att fråga någon, du kommer se att det bara dyker upp från ingenstans, människor som kan hjälpa dig. Hela Facebook kokar av andlighet, du kommer att hitta dit. Men var försiktig och om du känner det här är inget för mig, gå då ur den gruppen.

Vi håller på att bryta oss fria från kollektivet, vi gör våran egen inre resa och har våra egna symtomer, och det är mycket tyckande. Men du kan ha den ofattbara turen att du låter det rinna av dig, och att människor som sitter och dömer bara kommer ramla bort. Så var det för mig. Jag insåg ganska snabbt att de som dömer, ligger långt bak. De är inte färdiga med sig själv ens till hälften.

För det är meningen att vi ska hjälpa varandra, vi ska leda varandra i uppvaknandet och stötta varandra. Aldrig döma, vi gör det omedvetet men det går att lära sig att släppa det. När jag möter något eller någon som jag tidigare haft svårt för så tänker jag att den människan är så modig. Så modig som valt det livet, och nu står och stampar. Jag grubblade så mycket på det här när jag förstod att vi väljer innan vi går ner. Jag tänkte på alla de som föds med handikapp eller någon sjukdom väljer dessa människor det innan? Ja det gör de faktiskt. De själar som väljer sådana öden vill lära sig något och är så fruktansvärt modiga. Jag hör hela tiden att det är så synd om henne eller honom, men jag inser att jag släppt det, och tycket de är modiga. Och när de sen går över kommer de bli hyllade i sitt hjältemod för att de klarade det livet.

Jag vet nu att alla sjukdomar jag har haft i mitt liv, all smärta och all ångest är val som jag gjorde innan för att jobba bort karman från tidigare liv. Och det får mig att känna mig modig. Det var aldrig meningen att jag skulle dö när jag försökte ta livet av mig. Men jag skulle få erfarenheten och gå hel ifrån det. Idag är det en del av mig, en del som har format mig och givit mig en större förståelse till lidande på alla plan. När jag var mitt i det förstod jag inte lärdomen men nu gör jag det. Eftersom jag har lyckats en gång i tidigare liv och slapp stå med människor som jag lämnade då så var det hemskt när jag insåg vad jag gjorde mot mina barn. Hur hade jag kunnat välja att försöka lämna? Men nu förstår jag, vi har olika livsuppgifter som vi själva skrivit in i vårt avtal att vi vill lära oss, det kan vi inte styra över. Så allt du väljer att göra är det du kommit överens om med dig själv att uträtta.

Vi ska lära oss att älska oss själva, vi ska lära oss vara tacksamma för det vi har, och vi ska lära oss vilka vi är. Precis som vi visste när vi levde I Lemurien och Atlantis. Då hade vi vår Gudstro och vår andlighet med oss hela tiden. Det är meningen att vi ska dit igen, vi ska veta vilka vi är men nu med ljuset i våra liv.

Vi har stått i mörkret så länge så det kommer bli ett kämpande, vi har kapslat in oss i negativitet och nu kliver vi in i det positiva. Att vara människa ska inte vara så här svårt. Vi ska släppa vårt ego som håller oss med stållina och vevar in oss varje gång som vi försöker något nytt. Just det har varit svårast för mig, att förstå att egot är en del som inte ska vara där. Hur många gånger har jag inte slagit på mig själv och tyckt att jag inte duger någonting till. Och varje gång du försöker bryta dig fri, så är den lilla rösten där och säger, nej det här är ingenting för dig.

Det ska du förbi och det är tufft. Men ge inte upp. Ställ dig framför spegeln se dig själv och hur otroligt vacker du är. På riktigt jag tycker jag är så vacker, jag ser mitt eget ljus. Jag ler när jag ser mig själv, och jag säger att jag är fantastisk. Du kan hitta så många affirmationer som du tar till rutin och läser upp för dig själv varje dag. Till slut kommer du inte ens behöva lyssna, du kommer veta att du är fantastisk och att du är perfekt på alla sätt. Din själ är perfekt, därför är din kropp som din själ bor i perfekt. Du är fulländad och du är livet själv. Vi får tycka att vi är fantastiska utan att någon annan ger oss godkänt. Och skit i vad alla andra tycker du är inte är för deras skull. Om de vill vara med på din resa välkomna dem, men om de inte säger något bra släpp. Och förlåt dem för att det.Att bryta sig loss är otroligt befriande, svårt i början men tillslut behöver du inte ens höja rösten.

Min dotter brukar säga, kan du inte bli arg mamma? Nej jag kan inte det, för det finns inget att vara arg på. Jag blir inte sur eller irriterad eller skriker längre. Jag går in i mig själv, och åt sidan. Andra får ta hand om sina saker, jag  vågar säga till när det är negativitet omkring mig och jag vågar säga till när jag vill vara med mig själv.

De människor som du nu möter, och som hjälper dig, är själsfränder. Ni har gjort upp att ni ska hjälpa varandra att vakna så titta vilka du har runt omkring dig. Jag vet att en av mina livsuppgivet är att du som hittat hit och läser ska få det du behöver. Jag tänker inte på vad jag skriver, det kommer bara. Och många gånger är det inte jag Susanna som skriver utan jag får hjälp uppifrån. Jag litar på att de ger mig det som jag behöver just nu. Precis som jag vet att du nu får vad du behöver.

Och det kommer mer saker eftersom jag behöver inte längre fundera så mycket på vad eller hur jag ska göra det, jag bara vet. Och snart kommer du oxå veta, och har du kommit hit då är jag övertygad om att du faktiskt redan har förstått ganska mycket.

Kärlek och ljus ❤❤???❤❤

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan