Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Moder jord

Meditera för moder jord och nya Nova Gaia.

Det är viktigt som ljusbärare att inte endast meditera för människor och att vi ska vakna, utan att lägga tid på att skänka ljuset till moder jord. Att be om att hon får blir renad, att skänka henne frid i att bli hel. Så många år av förintelse som vi tillfogat henne. Hon är trött, och vi behöver läka henne.

Du kanske inte tror att du kan göra skillnad men det kan du, genom att ändra en enda liten tanke. Jag tackar varje dag för att jag får gå på hennes hud. För att jag får bo i ett hus som är byggt på henne. För all mat som kommer ifrån henne, naturen är hennes och allt som växer där. Jag tackar för mina kläder hon har gjort det möjligt så att jag inte fryser. Jag ber om att hon ska få rena sjöar och hav. Och att hennes jord ska bli renad.

Jag jordar med i henne och ger henne mitt ljus som jag hämtar från mitt hjärta upp igenom alla mina chakran, ut i det högre och alla solsystem. Ut i universum och till vår källa. Där låter jag ljuset sugas in och för ner det genom samma kanal, in i alla mina kroppar och chakran och ner i mitt hjärta. Vidare ner i de lägre systemen in i hennes jord.

Mina mänskliga rötter glider ner till henne, genom alla lager av jord och sten. Till hennes innersta den stora jord diamanten som är av det vitaste ljuset. Där lindar jag mina rötter, ger av mitt ljus byter med henne och tar upp det genom mina rötter. Upp genom mina lägre chakran och upp genom mitt hjärta, ut till källan och tillbaka till mitt hjärta.

Jag gör på olika sätt men det här är ett av dem.

Jag mediterar för Nova Gaia, den nya jorden. Där det är rent, och där allting är som det ska, dit ingen miljöförstöring eller andra mänskliga gifter hunnit. Jag ser rent vatten, ren mat, och rena odlingar av så mycket grönska. Att hon ska låta mig gå på hennes mark och att där ska endast finnas frid. Att vi får leva där fulla av hopp och frid och ett överflöd av kärlek.

Det är viktigt att vi släpper tanken på vårt ego, det handlar om så mycket mer en bara jag. Det handlar om att hela mänskligheten, vi som själar ska få det liv som vi är menade att ha. Vi lever i en illusion av mörker, som har varat så länge och nu är vi på väg mot ljuset. Det är det som menas med att, TAKET LYFTER.

Vi som är inkarnerade just nu i denna tid, vet att vi har gjort valet att vara här. Några kommer inte förflytta sig de har valt att vara kvar. Att se till att alla får samma chans och att det aldrig är försent att välja. Det finns mycket information att läsa om på så många sidor. Jag skriver inte om det här för jag vet att du kommer komma fram till vad just du har bestämt sedan tidigare. Jag gjorde mina val när jag gick ner och jag har aldrig ställt frågan var ska jag?

Jag har vetat sedan första stund som jag vaknade vart jag är på väg. Om jag nuddat vid tanken att det av tveksamhet så är min son där och petar på mig. Han säger att jag vet vad jag ska och att så ska det vara. Några av oss kommer ändra oss då vi kanske inte får med vår familj, barn och äkta hälft. Men vad du en väljer för nytt så kommer du komma dit du ska inom sin tid. Kanske inte i det här livet men du har ju många fler att se fram emot.

Jag har ganska så snabbt lärt mig att fokusera på att släppa mig själv. Jag har kanske inte helt släppt mitt ego men jag jobbar på det varje dag. Jag vet när det kommer in och då kan jag säga stick.

Jag är inte orolig eller rädd utan har full tillit. Jag rör mig bland människor som faktiskt hjälper mig att förstå det jag inte förstår. Jag lägger all min tid på förberedelser för dig, och för att världen ska vakna. Jag hjälper till med allt jag kan och släpper det som ligger närmast mig.

Jag har insett att min familj inte kommer vara där jag är och det är ok. De gjorde sina val och hade jag haft små barn då hade det inte varit något svårt men nu är de vuxna. Min man är heller inte där jag är. Jag älskar honom men han och jag har varit tillsammans som själsfränder för att lära oss av varandra. Och nu måste vi få göra det som vi är här för. Han vet inte riktigt vad han ska göra, för han vaknar sakta. Och det är helt ok, jag har släppt.

Det är det vi måste göra, vi måste släppa det som tjänat oss, det vi är klara med. Släppa bagaget och ha tillit. Vi behöver inte hålla fast i något som är en illusion och där vi bara dras tillbaka för att vi i vårat system är impregnerade med tanken att så ska det vara.

Att släppa är befriande, att säga till de som du älskar att du faktiskt älskar dem, för deras vackra själars skull. Att du släpper dem fria och även släpper dig fri. Att kasta dig ut, utan rädsla för det finns faktiskt ingenting att vara rädd för. Ge dig själv hoppet att din framtid är helt annorlunda en vad du hittills trott.

Möt varje dag med mod och förväntan. Öka din livsglädje och hitta ditt hopp. Du kommer bli ledd, någon har lett dig hit att läsa just det jag skriver. Och i och med att du läser det jag skriver så kommer något i dig vakna. Det är mitt jobb, att hjälpa dig att vakna. Vissa texter kommer du läsa flera gånger, för att det är meningen att du ska göra det. Jag är här för att hjälpa dig att komma ihåg.

Vi är här för att hjälpa varandra, sätt dig ner, slut dina ögon i ett par minuter, tänk sakta kan hon ha rätt. Är det därför jag hittat just hit? Ja faktiskt vännen du är här för att du följt signalerna du får av ditt högre jag och dina änglar. Och när du är redo kommer du inte bara hitta mig utan så många mer av dina själsystrar och bröder.

Jag älskar dig, precis som de gör. Precis som universum, änglar och Gudfader och moder jord gör.

Din källa är min och vi har färdats genom tid och rum i all oändlighet. Våra förfäder föräldrar som en gång kom från källan och gav oss liv, står utanför och väntar med glädje på att du ska vakna så att de kan åter nå dig i det här livet.

Men längst vägen förbered dig genom att hitta dig själv.

 

Kärlek och ljus ???❤❤❤

Lämna ett svar

Till startsidan