Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sanning

  • Mamma blunda en stund det är något jag vill visa dig.

Jag blundar och ser för mitt inre hur ett ljus kommer av renaste kärlek.

Mina ögon förstår inte riktigt vad de ser bakom stängda ögonlock.

  • Det är du och jag ser du?

Bilderna som visas för mitt inre är hur jag står och håller min panna mot det vackraste jag sett. Så mycket kärlek strömmar emot min ljuskropp.

  • Vänta lite jag ska visa dig något mer.

Jag ser hur det samlas ljusvarelser, själar som jag träffat i detta liv, nära och långt bort, ser hur vi samtalar och hur de visar hur det kommer att bli. Jag ser mig själv så stadig och så stark, så vacker i en annan form.

  • Det kommer gå bra jag är med dig härifrån efter och jag kommer alltid vara med tills vi är tillsammans igen.

Jag ser någon som ger mig en fullständig bild av det som kommer ske, mitt sanna jag min själ och hon säger något till mig som jag alltid bara vetat om.

  • En dag kommer du behöva komma ihåg det här, och det är den dagen du är redo.

Jag känner hur min son ler mot mig, han är inte endast min son, han är en del av mitt hjärta och delar så mycket mer med mig en jag någonsin trott.

  • Kommer du ihåg nu mamma?

Jag kommer ihåg, betyder det här att jag är redo för hela sanningen?

  • En ängels hjärta kan aldrig någonsin gå sönder.

Jag sluter mina ögon och tänker vad menar de behöver jag förstå det här?

I mitt bröst väller det ut en oändlig kärlek som aldrig någonsin försvinner eller kan gå i kras. När jag blir sårad faller jag inte, när jag ramlar ställer jag mig upp. Jag blir förvånad själv varje gång jag hittar nya vägar.

Jag känner ljuset dra förbi och åter hör jag hans röst så nära.

  • Vi bestämde det här tillsammans för att låta människor kunna vakna, du kommer mötas av tvivel, du kommer få höra att du är knäpp folk kommer tro att du förlorat förståndet. Men de kommer öppna sina ögon.

Jag ser hur jag i framtiden kommer stå vid din grav, hur mina ögon har ett hav av tårar rinnande ner för mina kinder. Hur ska jag klara av denna uppgift.

  • Du är inte ensam ni är så många fler.

Jag öppnar mina ögon slungas tillbaka till den dagen då jag förstod att du skulle gå fast du stod bredvid mig. Jag såg hur du skulle försvinna och visste att jag inte skulle kunna göra någonting.

En bild för mitt inre visar hur du tar min hand, min själs älskade min kärlek mitt allt.

  • Vi är ett och kommer alltid vara länkade en dag kommer vi gå tillsammans och allt kommer vara som det ska. Vi har bara valt det här ett kort ögonblick. Kom ihåg det.

Det är svårt att vara människa det är svårt att stå i den otroliga saknad som omger mig. Men i mitt bröst finns en styrka som kommer ifrån det du nu visat mig och talat om för mig att jag måste berätta. Det är det som ger mig kraft och mod att fortsätta.

Jag måste bara komma ihåg att tid inte existerar.

Sat nam Susanna

Lämna ett svar

Till startsidan